GRATIS babybox till blivande mammor

// Innehåller kroppsolja och kroppsskrubb mot bristningar eller apelsinhud
Se produkterna här

Grattis till den söta nyheten. Snart börjar ett nytt och spännande kapitel i livet och på Australian Bodycare vill vi gärna göra väntetiden så bra som möjligt.

Traditionella gratis babyboxar innehåller massor av läckra saker till den kommande familjemedlemmen – allt från blöjor, nallar och barnmat till zinksalva och snuttefiltar.

På Australian Bodycare har vi fullt fokus på den vårdande mamman, som självklart förtjänar att skämmas bort under den speciella tid som en graviditet är. Därför innehåller vår gratis gravidbox produkter till dig, som går i väntans tider.

Du får produkterna utan kostnad om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev här på sidan. Du betalar bara 99 kronor för att täcka fraktkostnader, emballage och packning.   

Body Scrub och Body Oil för bristningar, apelsinhud eller andra ojämnheter

Vår gratis babybox innehåller 2 produkter för den blivande mamman.

Body Scrub och Body Oil skämmer bort dig och kan bland annat användas för att förebygga och förbättra utseendet på de bristningar, som kan uppstå i takt med att magen växer. 

Flera gravida upplever också att pigmentfläckar och andra ojämnheter i huden uppstår under graviditeten på grund av hormonella förändringar.

Med Australian Bodycare Body Scrub och Body Oil ger du huden goda förutsättningar att hålla sig vacker och slät under hela graviditeten – och du kan förstås också använda produkterna när du har fött och ammar.

Komplettera traditionella, gratis babyboxar och skäm bort dig själv genom att beställa en babybox från Australian Bodycare.

Med en GRATIS babybox från Australian Bodycare får du:

  • En gratis box med Body Scrub och Body Oil för att vårda huden och bristningar på kroppen
  • Ett mejl med goda råd om hur du förbättrar utseendet på bristningar i samband med graviditet
  • Vårt nyhetsbrev med goda råd, nyheter och erbjudanden på Australian Bodycare-produkter

Body Scrub och Body Oil kan användas på hela kroppen där du har bristningar eller apelsinhud – på lår, rumpa, mage, armar och andra ställen på huden.

Det är helt normalt att få bristningar när man är gravid och med produkterna i vår gratis gravidbox kan du förbättra utseendet och skämma bort dig själv under denna fina tid. Det förtjänar du innan all din tid och allt fokus går till den nya lilla familjemedlemmen.

Så här beställer du din babybox

  1. Du får din GRATIS gravidbox när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev här nedan.
  2. När du anmäler dig får du ett mejl med goda råd om hur man förebygger och förbättrar utseendet på bristningar och apelsinhud och en rabattkod så att du kan beställa din gratis babybox med Body Scrub och Body Oil i vår webbshop. Du betalar bara 99 kronor för att täcka fraktkostnaderna.
  3. När du har beställt babyboxen i webbutiken levereras den inom ungefär två vardagar.*

*Det är bara möjligt att beställa en gratis babybox en gång. När du anmäler dig här nedan anmäler du dig samtidigt till vårt nyhetsbrev och tillåter därmed att vi skickar nyhetsbrev till dig med goda råd, erbjudanden och kampanjer från Australian Bodycare.