Australian Bodycare intimprodukter

Ett produktpaket mot rakutslag och röda prickar

Vår filosofi:

Produkterna tillverkas utifrån naturliga, aktiva ingredienser vilka är utvärderade och godkända av vårt utveckling- och forskningsteam.

Om Australian Bodycare

Australian Bodycare har varit ledande inom hudvårdsprodukter sedan 1992. Sedan dess har vi följt samma idé som vi grundades på: Att tillhandahålla de bästa hudvårdslösningarna och hjälpa människor att uppnå en bättre livskvalitet.

"Det har hjälpt mot smärta i underlivet efter samlag."

Katrine Sørensen

"Superbra produkter och inga problem med leveransen av de jag beställt. På det stora hela är jag mycket nöjd."

Maja Feldborg Hansen

"Fantastiska produkter – de har verkligen varit värt pengarna och är absolut något som jag kommer använda"

Ida Ellingsgaard

Anvisning

Steg 1

Använd Intim Wash före rakningen, detta för att avlägsna orenheter och bakterier som annars kan leda till rakinnar, röda prickar och rakutslag. Rekommendation: Använd alltid före rakning och vaxning.

Steg 2

Använd vår speciellt framtagna rakgel under rakningen för att minimera risken för röda prickar och inåtväxta hårstrån.
Rekommendation: Använd Intim Shave Gel varje gång du rakar dig för bästa resultat.

Steg 3

Efter rakning eller vaxning; applicera Inim Balm med en cirkulär rörelse på det önskade området. Låt produkten absorberas och njut av en fulländat vårdande och mjukgörande känsla. Rekommendation:
Använd Intim Balm varje gång du rakat eller vaxat dig för bästa resultat.

Intimrakningsprodukter från Australian Bodycare

Visste du att över 50% av alla kvinnor har upplevt hudirritation efter intim rakning som röda prickar, rakutslag, inåtväxt hår och irriterad hud?
Lyckligtvis finns det mycket som du själv kan göra för att undvika dessa problem när du rakar dig. Det är viktigt att hålla huden ren och mjuk, före och efter rakning. På det viset undviker du att bakterier fångas i hudens porer. Det är dessa bakterier som leder till de röda och inflammerade bulorna.

Våra Intimate Shaving-produkter ger dig allt du behöver för att få till den perfekta rakningen av bikinilinjen utan röda fläckar, inåtväxt hårstrån och irriterad rodnande hud.

Vårt sortiment av produkter för din intimrakningsrutin hjälper till att säkerställa att processen går smidigt utan hudirritation och problem.
Alla produkter innehåller australisk tea tree oil. Våra naturliga aktiva ingredienser har valts ut för sin kraftfulla effekt utan kompromisser med säkerheten för din hud.

Utforska vårt urval av 100% veganska rakprodukter – inspirerade från naturen och aldrig testade på djur.

Undvik röda prickar efter intimrakning

När du rakar dig - oavsett var på kroppen eller ansiktet – så är det vanligt att få röda och kliande bulor som utvecklas på huden kort efter rakningen. Dessa röda knölar/bulor kallas också rakfinnar.

Lyckligtvis finns det mycket du själv kan göra för att undvika problemen när du rakar dig. Det är viktigt att huden är ren och mjuk så att du undviker att bakterier fångas i hudens blottlagda porer efter rakningen. Det är denna bakterie som leder till de röda och inflammerade bulorna.
Det viktigaste vapnet i din arsenal mot de röda knölarna är en bra, skonsam och vårdande rakningsprodukt – en som du både kan använda både före och efter rakningen.

Det naturliga botemedlet Tea tree oil är känt för att bekämpa bakterier samt ge en svalkande känsla och lugna huden - de flesta hudvårdsprodukter som innehåller australisk tea tree oil är idealiska för användning vid rakning. Aftershave-produkterna från Australian Bodycare ger näring och lugnar huden medan de hindrar bakterietillväxten. Således minskar produkterna chansen att utveckla rakfinnar. Du kan på Australian Bodycare också hitta ett komplett hudvårdskit för intim rakning innehållande allt du behöver för att behandla din hud före och efter rakning.

Story

Hemligheten bakom en frisk och hälsosam hud finns i den vackra, exotiska floran i Australien och har varit känd för aboriginerna genom generationer: Tea Tree Oil. Naturens hemliga vapen är nu tillgängligt för dig hemma i ditt badrum. Australian Bodycare har utvecklat en serie produkter med ren Tea Tree Oil som effektivt behandlar och förhindrar olika hudproblem utan att irritera huden.

Produkter

Australian Bodycare Intim Wash (200ml) minimera klåda, irritation och oönskad lukt från intimområdet.

Australian Bodycare intim shave (100ml) – Motverkar inåtväxta hårstrån, irriterad hud och rakfinnar

Australian Bodycare Intim Balm (100 ml) – efter rakning eller vaxning och minskar hudirritation, inåtväxta hår, rakfinnar och rakbränna

Intimrakningskit

Australisk Bodycare kit för Intimrakning mot rakutslag & röda prickar

Intimate Shaving KIT - 3 produkter för att bli av med rakutslag, röda prickar, fläckar och inåtväxta hårstrån efter rakning.

Kittet innehåller: Intim Wash 200ml, Intim shave 100ml, Intim balm aftershave 100ml | Australian Bodycare