Bli varumärkesambassadör för Australian Bodycare

Brand ambassador topbanner

Älskar du våra produkter? Har du kanske hittat en produkt som du inte kan leva utan och skulle kunna tänka dig att rekommendera den till andra? Då kan du bli influencer och varumärkesambassadör för Australian Bodycare där vi belönar dig och ditt intresse för problemlösande hudvård. För oss spelar det ingen roll om du har 500 följare eller 10 000 följare så länge du är över 18 år och aktivt vill dela vårt budskap och inte är rädd för att prata om problem som exempelvis oren hud, finnar, mjäll eller fotsvett.

Kom igång redan i dag

Vi är alltid öppna för kreativa samarbeten vare sig du har en profil på Instagram, TikTok, Snapchat, Facebook, YouTube, har en blogg eller använder andra sociala medier.

Om du är intresserad av att samarbeta med oss kan du registrera dig genom att skicka ett e-postmeddelande till marketing@australian-bodycare.com.

Ett samarbete med oss ​​består i att du får ett presentkort till vår webbshop som du kan använda för att beställa produkter. Dessutom sänder vi regelbundet kampanjer på olika produkter som du har möjlighet att testa om du tycker att produkterna ser spännande ut och är något för dig. Utöver det får du även möjlighet att:

 • vara först med att testa nya produkter.
 • vara med i tävlingar
 • få rabattkoder som du kan dela med dina följare
 • få bra tips och tricks om hur du använder våra produkter

Vi går igenom alla ansökningar för att se om du passar för vårt varumärke. Det är viktigt att du förstår att det inte är helt säkert att vi kan godkänna din anmälan.

Brand ambassador topbanner

Partner-ads – Tjäna pengar på dina sociala medier

Du har också möjlighet att tjäna pengar genom vårt affiliate-program där du kan anmäla dig som partner hos Partner-ads. Här erbjuder vi dig 25 % i provision för varje försäljning du gör. Det kostar ingenting att komma igång och du har friheten att själv bestämma när och hur mycket innehåll du delar.

 1. Anmäl dig via partner-ads här – det tar bara två minuter.
 2. När du har anmält dig ansöker du till vårt partnerprogram
 3. Dela din reklamlänk i dina sociala medier
 4. Börja tjäna pengar – följ din intjäning på ditt partner-ads-konto
 5. Få din intjäning utbetald

Riktlinjer för samarbete

Vi samarbetar inte med personer under 18 år.

När du som bloggar och influerar beskriver de produkter du får från oss handlar det om reklam. Det är därför mycket viktigt att du håller dig till de regler som gäller när du beskriver produkterna. Enligt marknadsföringslagen ska den som driver en verksamhet tydligt upplysa om den kommersiella avsikten med alla typer av affärsmetoder, bland annat reklam. Denna guide gäller inlägg på alla sociala medier, bland annat Instagram, TikTok, Facebook, Twitter, Snapchat och YouTube.

När du beskriver produkten ska det därför tydligt framgå att det handlar om reklam

Inledningen på din text SKA markeras tydligt med en av följande texter.

 • ”Reklam”
 • ”Annons”

Följande räcker INTE:

 • Reklammarkeringarna står längst ner i ett inlägg eller bland hashtags.
 • Oklara ord som ”spons” eller ”ad”
 • Markerat som gåva från XXXX
 • Verksamhetens namn
 • @produkt
 • #Produkt

Reklamlänkar, till exempel genom Partner Ads, ska markeras med ”Reklamlänk” eller ”Annonslänk”.

Kom också ihåg att nämna reklam om du får ett erbjudande om att köpa varor till ett bra pris mot att du använder varan i vardagen efter närmare instruktion/rekommendation. Då handlar det om reklam, vilket ska anges enligt anvisningarna ovan när du är med på sociala medier tillsammans med produkterna.

Brand ambassador topbanner

Har du frågor?

Vill du veta mer om våra produkter och varumärken är du alltid välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev där vi med jämna mellanrum delar guider om våra produkter, nya produktlanseringar och alltid är redo att hjälpa om du saknar råd och instruktioner om våra produkter.

Om du har frågor eller en bra idé om hur vi kan göra vårt samarbete ännu bättre så är du alltid välkommen att mejla oss på marketing@australian-bodycare.com 

Vi ser fram emot att samarbeta med dig