Om Australian Bodycare

Australian Bodycare har varit ett ledande varumärke inom hudvårdsbranschen sedan 1992. Vår vision är densamma som när vi startade:

Att vara ledande inom problemlösande hudvård och erbjuda svenskarna en bättre livskvalitet.

Vi älskar det vi gör

Australian Bodycare har utvecklat problemlösande hudvård av högsta kvalitet i över 30 år. Alla våra produkter är baserade på naturliga, aktiva ingredienser som är noggrant utvalda för sina kraftfulla, positiva effekter. Hjälten i alla våra produkter är vår naturliga Australian Tea Tree Oil.

Australian Bodycare har varit en ledande aktör inom utveckling och tillverkning av hudvårdsprodukter sedan 1990. Sedan dess har vi hållit kvar vid samma ideal som alltid har varit vår grundsten: Att erbjuda de bästa problemlösande produkterna för hud och hår för alla så att du kan fokusera på de viktiga sakerna i livet.

Dermatologiskt testade icon

Dermatologiskt testade

Australian Bodycares produkter är dermatologiskt testade. Våra produkter är särskilt milda och hudvänliga – lämpliga även för personer med känslig hud.

Klicka här och läs mer
 • Natural Tea Tree Oil

  100% Naturlig

  Tea Tree Oil är en naturlig, eterisk olja som utvinns ur bladen från det australienska trädet Melaleuca Alternifolia.

 • Tea Tree Oil Drop

  Läkande

  Tea Tree Oil bekämpar bakterier, och har den unika egenskapen att kunna återställa hudens normala bakterieflora.

 • Maintain

  Bevarande

  Tea Tree Oil har många fördelar. Används oljan dagligen läker den inte bara olika hudproblem utan bidrar även till att huden håller sig frisk och ren.

Gör som mer än 50.000 andra - Följ oss på Instagram