Healing Ground

HISTORIEN

Healing Ground

Under årtusenden har tea tree oils helande egenskaper varit kända. Australiens ursprungsbefolkning, aboriginerna, har genom generationer känt till detta vackra träds helande egenskaper. Enligt legenden förvandlades sjöarna som var omringade av tea tree träd till antiseptiska bad när löven från träden föll ner i dem. Den lokala aboriginbefolkningen badade i de naturligt helande sjöarna för att bota olika hudåkommor – som exempelvis hudinfektioner, brännskador, sår och insektsbett.

Området med Tea Trees kallades av urinvånarna för ”Healing ground.”

Tea tree oil utvinns ur löven från det australiska trädet Tea Tree, officiellt känt med namnet Melaleuca Alternifolia. Trädet växer i ett begränsat område i den nordöstliga delen av New South Wales i Australien. Trädets naturliga livsmiljö är ett lågväxande svampregnsskogsområde. Det var detta område som den lokala stammen Bundjalung kallade för ”Healing ground”.

Läs om Tea Tree Oil här

100% Naturlig

Därför skadu använda Tea Tree Oil från Australian Bodycare

Tea Tree Oil är en naturlig, eterisk olja som utvinns ur bladen från det australienska trädet Melaleuca Alternifolia.

Läkande

Därför skadu använda Tea Tree Oil från Australian Bodycare

Tea Tree Oil bekämpar bakterier, och har den unika egenskapen att kunna återställa hudens normala bakterieflora.

Bevarande

Därför skadu använda Tea Tree Oil från Australian Bodycare

Tea Tree Oil har många fördelar. Används oljan dagligen läker den inte bara olika hudproblem utan bidrar även till att huden håller sig frisk och ren.

EFFEKTIV HUDVÅRD

Effektiv och skonsam första hjälpen

Hemligheten bakom problemfri hud finns i Australiens underbara natur och har varit känd av de australiska aboriginerna i generationer, nämligen tea tree oil. Naturens hemliga vapen är också tillgängligt för din vård rutin hemma i badrummet. Australian Bodycare har utvecklat en rad produkter med tea tree oil, som effektivt hjälper och
förebygger olika hudproblem utan att irritera huden. I mer än 30 år har vi utvecklat problemlösande hudvårdsprodukter av högsta kvalitet, med noggrant utvalda naturliga aktiva ingredienser. Det är din säkerhet för bästa kvalitet, eftersom vi aldrig kompromissar med kvaliteten på våra produkter. Produkterna är lämpliga för hela familjen. De förebygger och löser de vanligaste hudproblemen – och är samtidigt skonsamma mot huden. Vårt mål är att hjälpa danskar till en sundare hud och därför arbetar vi aktivt med att ge goda råd och vägledning i form av enkla guider till dagliga rutiner.

Välkommen till. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

FUNDRAISING

Vi tar hand om naturen

Vi har ingått ett samarbete med Cool Earth för att bevara 241.000 hektar regnskog, som skyddas av 31.000 människor.

Läs mer om Cool Earth och deras uppdrag här.