Handelsvillkor

Företagsinfo

AUSTRALIAN BODYCARE CONTINENTAL 2012 ApS

Trävingen 14
5492 Vissenbjerg
Tel. +45 6447 1796 (09.00-16.00)
CVR: 34226261
info@australian-bodycare.com

Våra produkter säljs också på apoteket.

Dagliga leveranser
Om du beställer före kl 14:00 på vardagar skickar vi varorna samma dag. Därför har vi alltid en leveranstid på 2-4 vardagar. Under veckorna 29-30 kan det förekomma 1-2 dagars extra leveranstid.

Fri frakt i Sverige med DHL SE till ombud
Alla ordrar över 199 kr skickade av DHL SE till ett ombud i Sverige är gratis.

Frakt till Sverige
OBS! Om du inte har fått ditt paket inom 10 dagar efter det att du lagt din order, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. När paketet skickas tillbaka till oss tillkommer en ytterligare fraktkostnad på 39 kr. Om paketet kommer tillbaka till oss eftersom det inte har hämtats ut hos ombudet av ett eller annat skäl, t.ex. om du ångrar ditt köp, drar vi av 39 kr för returen från ombudet till oss.

100% nöjdhetsgaranti

Vi har testat våra produkter och vet vad de kan göra. Därför har vi kundnöjdhetsgaranti på alla våra produkter.

Beställa
Vår webbplats är uppbyggd så att du kan beställa våra produkter enkelt och bekvämt. Dessutom finns det en beskrivning hur du använder varje produkt.

 

Retur / Ångerrätt
Du har obegränsad returrätt på oöppnade produkter och det är gratis att returnera artiklar - skicka ett e-postmeddelande till info@australian-bodycare.com om du vill returnera dina produkter.

Var tydlig i din kommunikation att du vill använda din ångerrätt. Observera att du inte kan ångra köpet genom att vägra att ta emot eller hämta ut varan från utlämningsstället utan att meddela oss tydligt.

Vi återbetalar inte öppnade varor om det är efter den period där vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti.

Retur
Du måste returnera din beställning till oss utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill ångra ditt köp.

Varor som returneras av UFRANCO eller för sent, nekas mottagning. Innan du returnerar ber vi dig att vänligen kontakta Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com för returetikett.

Du måste skicka varan ordentligt förpackad likt hur den var packad när den sändes till dig - tillsammans med en kopia av fakturan och ange tydligt att du vill utnyttja ångerrätten och att du därför vill få pengarna tillbaka.

Återbetalning av inköpsbeloppet

Om du avbryter ditt köp återbetalas du det belopp du betalade oss.

Om du utövar din ångerrätt, kommer vi att återbetala den betalning som mottagits från dig, inklusive leveranskostnader, utan onödigt dröjsmål och i alla fall inom 14 dagar från det datum då vi fick meddelande om ditt beslut att säga upp detta avtal.

Vi kommer att göra en sådan återbetalning med samma betalningsmedel som du använde i den ursprungliga transaktionen, såvida du inte uttryckligen har avtalat annat.

Vi kan hålla tillbaka återbetalningen tills vi får tillbaka produkten/-erna i retur. Om du ångrar köpet skall produkterna skickas till:

AUSTRALISK BODYCARE

Träväggen 14
5492 Vissenbjerg
Danmark

Kom ihåg: Innan du returnerar ber vi dig att kontakta Australian Bodycare på info@australian-bodycare.com för returetikett.

När du returnerar produkten/-erna, ange ordernummer på paketet och bifoga en beskrivning av anledningen till din reklamation.

Betalningsmetoder

Vi tar emot betalning med Dankort, Visa, Mastercard och Eurocard. Australian Bodycare använder en betalningslösning från Quickpay.dk

Kommunikationen med denna betalningslösning har testats av Nets. Allt kortdata skickas krypterat.

Priser:
Alla angivna priser inkluderar 25% moms. Information om frakt- och hanteringsavgifter visas i din kundvagn.

Beställning:

Presentation av varor tillsammans med ett pris på Australian Bodycare är inte ett bindande erbjudande utan bara ett förslag och inbjudan till erbjudande.

Köparens beställning av varor från webbplatsen utgör inte ett bindande avtal, utan ett bindande erbjudande att köpa produkten på de angivna villkoren.

Ett bindande avtal ingås endast när en beställningsbekräftelse accepterats av köparen. Vi förbehåller oss rätten att avvisa beställningar av sådan storlek att de antas att inte vara för personligt bruk. Vi gör reservationer för sålda artiklar och för de fall där det är nödvändigt att göra en delleverans av en beställning. I sådana fall informerar vi köparen om detta.

Betalning:

Kontouppgifterna du anger när du köper varor skickas direkt till PBS i krypterad form (SSL) som bara du och PBS kan läsa. Ingen annan ser eller lagrar alltså informationen om dig. När du köper med Dankort eller kreditkort dras beloppet från ditt konto så snart artikeln avgår från vårt lager.

Reklamationer:

Vid köp på Australian-Bodycare.se, enligt inköpslagen, beviljas 2-årsgaranti från fakturadatum på tillverknings- och materialfel (defekter).

Ansvarsfriskrivning och garanti:

Australian Bodycare har gjort det enkelt för dig att få relevant information från andra webbplatser via länkar. Dessa webbplatser ligger utanför Australian Bodycares kontroll. Vi är därför inte på något sätt ansvariga för innehållet på dessa webbplatser.

Information om beställda varor från sådana webbplatser ingår inte i beskrivningen av de beställda varorna i avtalet mellan köparen och Australian Bodycare.

Säljaren är inte ansvarig för direkt eller indirekt förlust till följd av att de beställda varorna kommer sent till köparen eller de beställda varorna som lider av brister när förseningen eller bristerna beror på köparens handling eller utelämnande eller omständigheter utanför vår kontroll, t.ex. krig, uppror, upplopp, brand, statligt ingripande, beslag, valutabegränsningar, arbetstvist av alla slag, inklusive strejk och lockout, eller liknande.

Vi ger ingen oberoende garanti för de beställda varorna, och köparen får endast de garantier som utfärdats av tillverkaren till köparen.

Handla på webbplatsen

I samband med ditt köp med oss ​​har du angett ett antal personuppgifter. Särskilt:

- Ditt namn

- Din adress

- Din e-postadress

- Ditt telefonnummer

- Din betalningsinformation

Vi behandlar denna personliga information i samband med att ditt köp skickas eftersom det är nödvändigt för oss att fullfölja vår del av transaktionen. Såväl som under en begränsad period därefter, för att säkerställa att allt går bra. Så snart denna information / data inte längre behövs raderas de från vårt system. Data raderas efter 5 år. Eftersom vi har en obegränsad returrätt på produkterna, lagrar de data i 5 år.

Om du har beställt leverans kommer informationen om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress att tillhandahållas vår distributör för att leverera dina inköpta varor.

Förbehåll för ändringar:

Vi förbehåller oss rätten att ändra och uppdatera de villkor som gäller för denna webbplats. Det är därför viktigt att du håller dig uppdaterad med eventuella förändringar.

Missbruk:

Denna webbplats ägs och förvaltas av Australian Bodycare. Webbplatsen är skapad för användning av privata köpare. Alla delar av webbplatsen, vare sig det är texter, bilder, grafiska framställningar etc., är skyddade av upphovsrätten och får därför inte kopieras, laddas ner eller distribueras. Missbruk av Australian Bodycare orsakar polisanmälan.