Australian Bodycare firar BLACK FRIDAY hela veckan

Du får därför 25 % rabatt, hela veckan när du beställer produkter för minst 500 kr.

Australian Bodycare Black Friday Banner

Black Friday rabatten dras automatiskt av i din varukorg när du har lagt till produkter till ett samlat värde av minst 500 kronor. Rabatten kan inte kombineras med andra rabattkoder.

Erbjudandet gäller hela Black Week under vecka 47.

25 % dras automatiskt av på alla beställningar på minst 500 kronor, som görs från och med måndag 22 november till och med söndag 28 november.

Se försäljning - Klicka här

Är du på väg att få slut på problemlösande hudvård?

Lägg dina favoritprodukter i korgen och få hela 25 % rabatt när du beställer produkter för minst 500 kronor. Rabatten dras av automatiskt i webbshoppen så du kan vara säker på att du får rabatt.

  1. Lägg dina favoritprodukter i korgen och få hela 25 % rabatt när du beställer produkter för minst 500 kronor. Rabatten dras av automatiskt i webbshoppen så du kan vara säker på att du får rabatt.
  2. Gå till kassan och genomför din beställning. Om du har lagt produkter i korgen till ett minsta värde av 500 kronor dras automatiskt 25 % av från beställningsvärdet.
  3. Genomför betalningen och gläd dig över att få dina favoritprodukter från Australian Bodycare till ett riktigt bra pris!
Se försäljning - Klicka här