Info Femigel

FEMIGEL® är en naturlig gel som används för att lindra obehag i det yttre kvinnliga könsorganet, som till exempel torrhet, irritation eller oönskad lukt.

FEMIGEL® innehåller 4-Terpineol motsvarande 2,7 % koncentrerad tea tree-olja. 4-Terpineol destilleras från tea tree-olja.

FEMIGEL® är speciellt utformad för daglig användning, för att minska den torrhet, klåda, irritation och obehag i underlivet som kan uppstå under olika perioder i kvinnors liv. Dessa problem är  vanliga under klimakteriet eller som en reaktion efter rengöring med tvål eller kräm.  Det är viktigt att hålla rätt fuktnivå och pH-värde för att bevara en frisk mikroflora. FEMIGEL® bidrar till en långvarig återfuktning för underlivet.

FEMIGEL® rekommenderas exempelvis vid brännande känsla, torrhet och andra obehagskänslor i underlivet. Produkten är lämplig att användas efter besök i simhall, bastun eller gym.

ANVÄNDNING: Applicera en tub var tedje dag eller en till två gånger per dag vid behov. FEMIGEL® kan med fördel användas med jämna mellanrum för att bibehålla en sund flora.

BRUKSANVISNING: Applicera FEMIGEL® direkt efter att du brutit förseglingen av tuben. Innan du tar av korken håller du tuben i den tjocka delen och skakar den ordentligt för att skaka ner allt innehåll i den smala delen.

OBS: Använd inte FEMIGEL® om tubens försegling är bruten eller borttagen. Återlämna i så fall hela förpackningen till affären där du köpte den.

Avbryt omedelbart användningen om du får allergiska besvär.

Du bör göra ett uppehåll i behandlingen under mens.

Förpackningen innehåller 5 tuber. Varje tub innehåller 5 ml gel. Tuberna är endast för engångsbruk.

Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i 5 -25 °C. Förslut ytterförpackningen under användning.

För mer information, gå till www.australian-bodycare.com