När du prenumererar på vårt nyhetsbrev

För att vi ska kunna distribuera nyhetsbrev till dig så kommer Australian Bodycare Continental 2012 ApS, Org. 34226261, att samla in och behandla följande personuppgifter om dig:

  • E-post

Vi lagrar din information i en databas på en skyddad server. Det är bara Australian Bodycare webbansvariga i samarbete med en extern partner som har tillgång till din information. Vi garanterar att vi inte avslöjar eller säljer din e-postadress till andra företag.

Vi skickar bara nyhetsbrev till mottagare som har valt att anmäla sig och vi använder så kallad dubbel inloggning så att andra inte kan ange din e-postadress. Om du har fått vårt nyhetsbrev utan att ge oss ditt godkännande kan det bero på att en person du känner har vidarebefordrat nyhetsbrevet till dig.

När du anmäler dig till nyhetsbrevet kan du förvänta dig att få 1-4 veckovisa nyhetsbrev via e-post från Australian Bodycare. Nyhetsbrevet innehåller de senaste erbjudandena, nyheter och information om aktuella kampanjer inom Australian Bodycare totala sortiment. Vid anmälan accepterar du vidare att ta emot servicemeddelanden, inklusive påminnelser om övergiven varukorg på australian-bodycare.se, uppföljningsmejl efter inköp på australian-bodycare.se och e-postmeddelanden som innehåller australian-bodycare-produkter som du har visat intresse för.

Du kan när som helst avbryta prenumerationen från den här sidan. Du kan när som helst avregistrera dig från länken längst ner i alla våra nyhetsbrev eller genom att kontakta vår kundservice på info@australian-bodycare.com.  Om du inte har visat intresse för vårt nyhetsbrev om minst 15 e-post över 12 månader, förbehåller vi oss rätten att sluta skicka vårt nyhetsbrev till följd av din passivitet. Du kan naturligtvis registrera dig igen när som helst.

Australian Bodycare Continental 2012 ApS lagrar personuppgifterna tills du tar tillbaka ditt samtycke. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är det samtycke du har lämnat.