Utbildning Australian Bodycare

Modul 1

Australian Bodycare

Om Modul 1.

Den första modulen handlar om varumärket Australian Bodycare och om produkterna.

Läs igenom nedan text noga. När du är färdig kan du gå vidare till quizet längst ner på sidan.

 

Om Australian Bodycare

Australian Bodycare har varit ett ledande varumärke för problemlösande hudvårdsprodukter sedan 1992. Ända från starten har vi följt samma idéer som vi grundades på: Att erbjuda de bästa hudvårdslösningarna och hjälpa människor uppnå en bättre livskvalitet.

Vår produktserie är skräddarsydd för hela familjen: Den förhindrar och behandlar de vanligaste hudproblemen – allt samtidigt som den är skonsam mot huden. Alla produkter tillverkas med högsta kvalitet och korrekta doser av ingredienser för att matcha det aktuella hudproblemet.

Hemligheten bakom len och frisk hud återfinns i den vackra, exotiska floran i Australien och har varit känd för urinvånarna i generationer: Tea Tree Oil.

Australian Bodycare har utvecklat en serie produkter med ren Tea Tree Oil som effektivt behandlar och förebygger olika hudproblem utan att irritera huden.

 

Om Tea Tree Oil
Tea Tree Oil från Australian Bodycare – Crafted by Nature

100% Naturlig

Hemligheten bakom len hud hittas i den vackra, exotiska floran i Australien och den har varit känd för aboriginerna i generationer: Tea Tree Oil. Tea Tree Oil är en 100% naturlig och ren olja som extraheras från bladen av det australiska trädet Melaleuca Alternifolia. Våra produkter innehåller endast Tea Tree Oil av hög farmaceutisk standard från Australien.

 

Läker och behandlar

Tea Tree Oil läker, rengör och skyddar din hud och ditt hår effektivt. Naturlig Tea Tree Oil är känd för sina kraftfulla antibakteriella och antifungala egenskaper. Tea Tree Oil återställer den naturliga bakteriefloran i huden och förhindrar att oönskade bakterier får fäste. Australian Bodycares produkter innehåller ren Tea Tree Oil i olika koncentrationer beroende på användningsområde.

 

Förebygg

Om produkter med Tea Tree Oil används dagligen behandlas olika hudproblem samtidigt som huden hålls sund. Tea Tree Oil hämmar tillväxten av oönskade bakterier och svamp. Vi utvecklar alla våra egna produkter med högkvalitativa ingredienser och våra produkter är dermatologiskt testade. De har en kraftfull effekt utan att du behöver kompromissa med säkerheten för din hud.

 

HEALING GROUND – Historien om Tea Tree Oil

Historien om tea tree går tillbaka tusentals år och den kommer från ursprungsbefolkningen, aboriginerna, i Australien. Deras legender beskriver sjöar omgivna av tea tree (teoljebuskar).

Nedfallna blad och kvistar från buskarna urlakades i sjöarna och deras essentiella oljor förvandlade vattnet till antiseptiska bad. Aboriginerna använde dessa naturliga, läkande spa för att behandla en mängd olika hudproblem såsom hudinfektioner, brännskador, skärsår och insektsbett.

De läkande effekterna från Tea Tree Oil registrerades inte officiellt förrän 1923. Den lokala aboriginska stammen, Bundjalung, hade dock sedan länge utnyttjat de skyddande och läkande krafterna från Tea Tree Oil och använt krossade blad för att behandla olika sår och hudinfektioner. De benämnde landet med teoljebuskar som deras ”Healing Ground”.

 

Dermatologiskt testat

Användarnas säkerhet är största prioritet för oss. Därför testar vi alla våra produkter dermatologiskt innan de lanseras. Produkterna testas på 50 personer, varav 25 har känslig hy. Personerna exponeras för produkten i 48 timmar under ett plåster. Vi har genomfört över 1000 test totalt, utan någon som helst hudirritation, allergisk reaktion eller liknande.

 

Modul 1: Klicka här och gör vårt quiz för modul 1

Så gör du:

Modul 1 – klicka här och svara på frågorna i quizet.

Starta quizet här 

< Tillbaka till översikten