Ta testet – och slipp röda knoppar efter intimrakning i framtiden.

Test - intimrakning

Om du undrar dig över varför du får röda knoppar efter rakning, så kan du bli lite klokare genom att ta vårt test och få reda på hur illa det står till. Vårt test är helt gratis, och du får personliga rekommendationer till hur du undgår röda knoppar i fortsättningen när du avlägsnar oönskad hårväxt i intimområdet.

De röda rakknoppar kan uppstå överallt på huden, där du rakar eller avlägsnar hår. Men det är speciellt ett problem i intimområdet, som både är känsligt och extra utsatt för bakterier. Om du hör till dem som förgäves drömmer om en slätrakning, så har du säkert ofta spekulerat på vad du ska göra för att slippa de irriterande små röda knopparna.

Svara på 7 frågor och få genast svar på vad ditt problem med rakknoppar kräver, samt konkreta rekommendationer till hur du slipper dem i framtiden.

Test - intimrakning

Vi har mer än 30 års erfarenhet inom vägledning i hudvårdsprodukter. Vi väljer de produkter från vårt sortiment, som vi menar är bäst för dig – och din hud.

Det tar inte mer än 3 minuter att utfylla testet, och du får genast ett personligt svar skickat med rekommendationer till hur du uppnår den perfekta intimrakningen i framtiden.

Test - intimrakning