Bild på anne thestrup meimbresse

Granskad av Anne Thestrup Meimbresse

Klinisk farmaceut, Varde Apotek

Se Annes profil här »
Innehållsförteckning:

Upplev den smidiga och sensuella Brazilian Wax-behandlingen

Brasiliansk vaxning är känt för sina många fördelar som har gjort det till en metod som föredras av många kvinnor:

 1. Långvarig hårfrihet: En av de främsta fördelarna med Brazilian Vax är att resultaten varar längre jämfört med andra hårborttagningsmetoder som rakning eller hårborttagningskrämer. Efter en lyckad behandling kan du njuta av silkeslen, hårfri hud i flera veckor.
 2. Finare hårväxt: Med upprepade Brazilian Vax-behandlingar kan hårstråna bli svagare och finare med tiden. Det innebär att de blir mindre synliga och mindre besvärande mellan behandlingarna.
 3. Slätare hud: Brazilian Vax avlägsnar inte bara håret utan även de döda hudcellerna på hudytan. Resultatet blir en slätare och jämnare hudstruktur som känns mjuk och förbättrar utseendet på det intima området.
 4. Långvariga resultat: Brazilian Vax-behandlingen är känd för att ge långvariga resultat. Det innebär att du kan njuta av hårfri och slät hud under längre tid, vilket gör det till en idealisk lösning för dem som vill undvika frekvent hårborttagning.
På grund av dessa fördelar har Brazilian Vax blivit otroligt populär bland kvinnor som vill uppnå hårfri och slät hud i det intima området. Det är viktigt att nämna att den Brasilianska Vax-behandlingen kräver skicklighet och kunskap, och det rekommenderas att den utförs av ett proffs för bästa och säkraste resultat.

  Paket för brasiliansk vaxning
  3 produkter för vaxning av intimområdet och bikinilinjen
  +15.000 omdömen
  Ordinarie pris 739 kr
  Försäljningspris 739 kr Ordinarie pris
  Paket för brasiliansk vaxning - 3 produkter för vaxning av intimområdet och bikinilinjen

  Förberedelser för Brasiliansk Vax: Hur man gör sig redo

  Innan du påbörjar din Brazilian Vax-behandling finns det några viktiga förberedelser som du bör göra. Dessa steg kommer att bidra till att behandlingen blir så effektiv och bekväm som möjligt.

  1. Fysisk förberedelse: Före behandlingen är det viktigt att se till att området som ska vaxas är rent och torrt, använd Australian Bodycares Intim Wash i förväg för att se till att området är rent. Ta en dusch före behandlingen och undvik att applicera krämer, oljor eller lotioner på huden eftersom detta kan göra vaxet mindre effektivt. Om du har längre hår rekommenderar vi att du trimmar det till en lämplig längd före behandlingen.
  2. Hårets längd och tillväxt: För bästa resultat med Brazilian Vax är det viktigt att ha tillräckligt långt och växande hår. Helst ska håret vara ca 0,5-1 cm långt så att vaxet kan få ett bra grepp om håret och avlägsna det effektivt. Undvik att raka området under minst 2-3 veckor före behandlingen för att säkerställa tillräcklig hårväxt.
  3. Förberedelse av huden: För att minimera risken för irritation och inåtväxande hårstrån efter behandlingen kan det vara bra att exfoliera huden några dagar före Brazilian Vax. Använd Australian Bodycares milda body scrub för att avlägsna döda hudceller och förbereda huden för vaxning. Massera försiktigt in kroppsskrubben på huden med cirkulära rörelser och skölj sedan noggrant. Undvik dock att exfoliera huden precis före behandlingsdagen för att undvika irritation.

  Genom att följa dessa förberedande steg, inklusive användning av Australian Bodycares milda body scrub, kan du se till att du är redo att få bästa möjliga Brazilian Vax-behandling och uppnå önskat resultat. Nu när du är redo för behandlingen kan vi gå vidare till nästa steg.


  Den brasilianska Vax-behandlingsprocessen: Steg-för-steg-guide till en smidig vaxning

  När du har förberett din hud och är redo att utföra den brasilianska Vax-behandlingen, följ denna steg-för-steg-guide:

  1. Förberedelse av produkter och verktyg: Se till att du har alla nödvändiga produkter och verktyg till hands, inklusive Australian Bodycares Brazilian Wax-paket, som innehåller After Wax LotionIntim Wash och Body Scrub. Dessa produkter är speciellt framtagna för att lugna och vårda huden före och efter behandlingen.
  2. Värm vaxet: Följ anvisningarna på vaxbehållaren för att värma vaxet till rekommenderad temperatur. Var noga med att testa vaxet på insidan av handleden för att säkerställa att det inte är för varmt och inte kommer att orsaka brännskador på huden.
  3. Applicera vaxet: Använd en spatel eller applikatorpinne för att applicera vaxet i hårets växtriktning på det önskade området. Var försiktig och exakt för att få ett jämnt och konsekvent vaxlager.
  4. Placera en vaxremsa: Placera en vaxremsa ovanpå vaxet och tryck försiktigt ned den så att den fäster ordentligt. Låt vaxet och vaxremsan sitta kvar en liten stund så att vaxet fäster på hårstråna.
  5. Ta bort vaxremsan: Håll hårt i huden och ta bort vaxremsan mot hårväxten i en snabb rörelse. Dra bort remsan i en jämn rörelse för att minimera obehaget.
  6. Upprepa processen: Upprepa processen på de önskade områdena tills du har tagit bort oönskad hårväxt.
  7. Avsluta behandlingen: Efter vaxningen applicerar du After Wax Lotion från Australian Bodycares Brazilian Wax-paket på de behandlade områdena. Denna lotion hjälper till att lugna och ge näring åt huden och minska eventuell rodnad och irritation.
  8. Efter brasiliansk vaxning: Det är viktigt att hålla huden ren och återfuktad. Fortsätt därför att exfoliera huden i området med Body Scrub från Australian Bodycare. Avsluta exfolieringen med att återfukta huden med Body Lotion.

  Specifika tekniker och metoder kan variera beroende på vilken specifik Brazilian Vax-teknik du använder. Det är viktigt att följa produkt- och behandlingsanvisningarna noggrant för att uppnå bästa resultat och undvika skador eller irritation på huden.

  Paket för brasiliansk vaxning
  3 produkter för vaxning av intimområdet och bikinilinjen
  +15.000 omdömen
  Ordinarie pris 739 kr
  Försäljningspris 739 kr Ordinarie pris
  Paket för brasiliansk vaxning - 3 produkter för vaxning av intimområdet och bikinilinjen

  Varaktighet för brasiliansk Vax: Hur länge varar det?

  Varaktigheten av en brasiliansk Vax-behandling kan variera från person till person. I allmänhet kan du förvänta dig att resultaten av en brasiliansk Vax-behandling varar i cirka 3-4 veckor. Efter denna period kommer håret att börja växa tillbaka och det rekommenderas att man gör en ny behandling för att bibehålla det önskade resultatet.

  Det är viktigt att notera att hårväxten och hållbarheten hos Brazilian Vax kan påverkas av flera faktorer, inklusive individuella hårväxtmönster, hormonella förändringar, genetik och grooming-rutiner. Vissa personer kan uppleva snabbare eller långsammare hårväxt, vilket kan påverka behandlingens hållbarhet.

  Om du har fler frågor eller funderingar kring Brazilian Vax-behandlingen rekommenderar vi att du kontaktar en professionell behandlare eller läser mer om ämnet. Det är alltid bäst att vara välinformerad så att du kan fatta de bästa besluten för dina personliga behov och preferenser.


  Vanliga frågor om Brazilian Vax

  Här är svaren på några av de vanligaste frågorna och funderingarna kring brasiliansk vax:


  Är brasiliansk vax smärtsamt?

  Smärttröskeln varierar från person till person, men det är normalt att känna ett visst obehag under behandlingen. Smärtan kan dock minimeras genom att använda kvalitetsprodukter, som Australian Bodycares Brazilian Wax-paket, som är utformat för att göra behandlingen mer bekväm.


  Hur lång tid tar en brasiliansk vaxbehandling?

  Behandlingstiden beror på olika faktorer som hårväxt och vilket område som ska behandlas. I allmänhet kan en behandling ta mellan 30 minuter och en timme.


  Hur länge varar resultatet av en brasiliansk vaxbehandling?

  Resultaten kan variera, men vanligtvis kan du förvänta dig slät hud i 3-6 veckor, beroende på hårväxtcykeln.


  Kan jag utföra Brazilian Vax hemma?

  Det rekommenderas i allmänhet att en brasiliansk vaxbehandling utförs av en professionell behandlare som har erfarenhet och kunskap om rätt teknik och hygienrutiner. Med rätt kunskap och utbildning kan du dock utföra behandlingen hemma.


  Vad ska jag göra före och efter en Brazilian Vax-behandling?

  Före behandlingen är det viktigt att låta håret växa till rekommenderad längd, undvika att använda krämer eller oljor på området och exfoliera huden lätt för att förbereda den. Efter behandlingen är det viktigt att undvika att sola, ta varma bad och använda parfymerade produkter på området under de första 24-48 timmarna för att undvika irritation.


  Är Brazilian Vax lämplig för män?

  Ja, Brazilian Vax kan även utföras på män för att uppnå en slät och hårfri intimzon. Behandlingen är inte begränsad till enbart kvinnor och kan anpassas efter individuella behov.

  Paket för brasiliansk vaxning
  3 produkter för vaxning av intimområdet och bikinilinjen
  +15.000 omdömen
  Ordinarie pris 739 kr
  Försäljningspris 739 kr Ordinarie pris
  Paket för brasiliansk vaxning - 3 produkter för vaxning av intimområdet och bikinilinjen

  Gör som mer än 50.000 andra - Följ oss på Instagram